18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Radnici„Alumine“ na Radničkim sportskim igrama u Zvorniku

U Zvorniku se održavaju Radničke sportske igre na kojima učestvuje 17 ekipa iz ovdašnjih preduzeća i ustanova sa više od 300 učesnika. Oni se takmiče u malom fudbalu, basketu, odbojci na pijesku, stonom tenisu, pikadu, nadvlačenju konopca i šahu.

Na ovoj sportskoj manifestaciji radnika, čiji je organizator Savez sindikata Republike Srpske, odnosno Regionalni sindikalni centar Zvornik, a pokrovitelj Gradska uprava Zvornik,  učestvuju i predstavnici „Alumine“, koji će nastojati da što bolje prezentuju svoju kompaniju.

Ekipa Alumine u basketu

-Naša fabrika je i ove godine prisutna u velikom broju, tako da očekujemo dobre rezultate – kaže Siniša Novičić,  koji će nastupati u ekipi „Alumine“ u šahu.

Član Upravnog odbora „Alumine“ Stevo Savić kaže da je menadžment kompanije odavno prepoznao značaj svih sindikalnih aktivnosti, pa tako i učešće na Radničkim sportskim igrama.

-Rukovodstvo „Alumine“ je podržalo napore fabričkog sindikata da se uključi u ovu manifestaciju i da se radnici nadmeću u disciplinama koje su sami odabrali za takmičenje. Sigurno da će ovaj vid sportskog takmičenja i druženja doprinijeti i nekim drugim,  opštim ciljevima, poput relaksiranja ljudi i boljeg odnosa prema poslu – naglašava Savić.

Radničke sportske igre u Zvorniku trajaće do 2. juna.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se