8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Promocija Srednje škole unutrašnjih poslova (FOTO)

Na poligonu kod „Sokolskog doma“ u Zvorniku danas je održana promocija Srednje škole unutrašnjih poslova Republike Srpske za učenike drugih razreda zvorničkih srednjih škola.

Predstavnici Uprave za policijsku obuku i Policijske uprave Zvornik upoznali su učenike o mogućnostima upisa u Srednju školu unutrašnjih poslova, kao i drugim detaljima koji se odnose na način školovanja.

Pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Zvornik pred učenicima su izveli taktičko-pokaznu vježbu, dok je istovremno izložena i oprema, sredstva za rad i vozila koje koriste policijski službenici.

Načelnik Policijske uprave Zvornik Aleksandar Vasiljević rekao je novinarima da je ponos nositi policijsku uniformu i služiti Republici Srpskoj i njenim građanima, dodavši da učenici koji završavaju drugi razred srednje škole mogu da se upišu, prema uslovima konkursa, u treću godinu Srednje škole unutrašeih poslova.

Vasiljević je podsjetio da je Srednja škola unutrašnjih poslova smještena u Zalužanima u Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova Rešpublike Srpske.

On je dodao da su odlični uslovi za školovanje, za obuku, te smještaj, dok je obezbijeđeno radno mjesto nakon završenog školovanja.

Vasiljević je najavio da će sutra biti održana promocija Srednje škole unutrašeih poslova u Milićima, Vlasenici i Šekovićima, a 24. maja u Bratuncu i Srebrenici.

IzvorSRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se