15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Muškarac uhapšen zbog ugoržavanja bezbjednosti

Pripadnici Policijske stanice Milići uhapsili su muškarca čiji su inicijali S.M. iz Dubničkog Mosta u milićkoj opštini zbog upućivanja prijetnji opasnih po život i tijelo licu D.J. u ugostiteljskom objektu.

Policijskoj stanici Milići prijetnje su prijavljene u subotu, 6. maja, oko 13.00 časova, a izlaskom policije na lice mjesta S.M. je uočen sa eksplozivnom napravom, u putničkom vozilu „pasat“, u blizini ugostiteljskog objekta, nakon čega je pobjegao.

Brzim reagovanjem policijskih službenika, S.M je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, a pripadnici Policijske stanice Milići su, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Vlasenici, pretresli porodičnu kuću i druge prostorije koje koristi S.M. u Milićima, kao i vozilo koje koristi lice Ž.J, navodi se u saopštenju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se