18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Ivanović: Novi blok Bolnice u funkciji za par mjeseci

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović izjavio je danas da će, od mnogih projekata koji su u toku, novi blok Bolnice Zvornik biti završen za par mjeseci, čime će znatno biti poboljšana zdravstvena zaštita građana regije Birač.

Ivanović je, povodom 21. maja – Dana grada Zvornika, rekao novinarima da će u novi blok Bolnice, odnosno u građevinske radove i nabavku medicinske i nemedicinske opreme, biti uloženo oko 31 milion KM.

On je naglasio da je izgradnja novog bloka Bolnice projekat regionalnog značaja koji će pružati usluge građanima sa područja regije Birač i šire.

Ističući da je Zvornik sve ove godine bio veliko gradilište, Ivanović je naveo da su realizovani brojni projekti od kojih su, između ostalog, izgradnja škola, fiskulturnih sala, vodovodnih mreža, kao i drugih projekata koji su od interesa ove lokalne zajednice.

„Naravno, veliki su nam planovi i za budućnost. Naš cilj je da stvorimo uslove za što povoljnije uslove za život naših građana da ovdje rade, žive, osnivaju porodice, školuju djecu, odnosno da ostaju i opstaju u svom gradu“, rekao je Ivanović.

Prema njegovim riječima, veliki broj nabrojanih projekata, kao i onih koji nisu pomenuti, realizovan je uz pomoć Vlade Republike Srpske, premijera i predsjednika Republike Srpske, kao i njenih institucija.

Čestitke građanima Zvornika i gradonačelniku, povodom Dana grada, uputili su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

IzvorSRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se