22 C
Zvornik
20. мај 2024.

Grad Zvornik poklanja matursko veče za sve maturante

ZVORNIK – Povodom Dana grada, za svih 450 maturanata dvije srednje zvorničke škole Grad Zvornik obezbijedio je sredstva za proslavu maturske večeri – saopštio je Gradonačelnik, Bojan Ivanović.

Jedan broj učenika završnih razreda nije imao finansijskih mogućnosti da učestvuje u maturskoj večeri, odlučeno je da grad plati proslavu za sve maturante.

„Majski dani su praznični u Zvorniku. Evo u nedelju obilježavamo 613 godina postojanja grada, zatim se pripremamo za svečani defile maturanata, što su svakako lijepi događaji. A činjenica da neki mladi ljudi nemaju mogućnost da to veče provedu sa svojim prijateljima, sa kojima su dijelili đačke zgode i nezgode, podstakla nas je na ovu odluku. Pozivam sve maturante da se prijave za proslavu, koju će finansirati njihov Grad“, objavio je Ivanović na svojoj Fejsbuk stranici.

Ovom odlukom zaduženi su Srednjoškolski centar „Petar Kočić“ i Tehnički školski centar Zvornik da vrate novac koji su do sada prikupili od učenika. Prema ranijim najavama dogovorene su proslave za 26. maj u Novoj Viktoriji i Svadbenom salonu Drina.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se