2 C
Zvornik
20. април 2024.

Detalji masakra u Mladenovcu: Ubica tokom bjekstva oteo taksistu, prijetio mu bombom

 Muškarac koji je bio sa Urošem Blažićem koji je sinoć ubio osam osoba, a ranio 13 je taksista kojeg je sinoć masovni ubica oteo i natjerao da ga vozi tokom bjekstva.

Prema dostupnim informacijama , Blažić je taksisti prijetio bombom i natjerao ga da vozi tokom bjekstva, sve do mjesta Vinjište kod Kragujevca, saznaje „Blic“.

Podsjetimo, Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Orašju kada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe ljudi koja je sjedila oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nastavio krvavi pir i došao do pozicije koja je udaljena nekoliko kilometara dalje i izašao iz kola i pucao u četiri osobe koje su namještale kapiju na dvorištu.

Potom je opet sjeo u kola i odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao, gdje je ubio dvije osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Ubica je zatim pobjegao i za njim je tragalo više od 600 pripadnika MUP-a.

Poznato je da je u vikendici koju koristi ubica pronađena veća količina oružja i municije i sve je to zaplijenjeno. Policija je u svim ulicama i sokacima na ovom području.

Masovni ubica uhapšen je nakon osam sati potrage u Kragujevcu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se