8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Četiri znaka će imati najviše sreće u junu

Prema tvrdnjama astrologa nekoliko horoskopskih znakova će junu imati sreće na različitim poljima.

Okončanje vladavine retrogradnog Merkura sredinom maja je dobra vest za sve znakove horoskopa. Ipak, neki će imati više sreće od drugih u junu mjesecu.

Provjerite da li ste među njima!

Ovan

Ovnovi u junu neće moći da veruju da imaju toliko sreće. Biće zapanjeni dešavanjima: očekuju ih dobici na lutriji i neočekivani pokloni. Nekima će takođe iznenada biti vraćene pozajmice.

Astrolozi savjetuju Ovnovima da u junu slobodno rizikuju. Čega god da se prihvate, biće im zagarantovan uspjeh. Jun će za rođene u znaku Ovna biti period kada će im zvijezde biti posebno naklonjene, ističu astrolozi. 

Lav

I Lavovi će u junu dobiti zasluženu nagradu. Prvenstveno, zvezde su odlučile da iznenade one koji su već u vezi – oni mogu da očekuju ponudu za brak.

Lavovi će takođe imati uspeha na poslu, bilo u vidu unapređenja, bilo u vidu neočekivanog bonusa. Astrolozi savetuju pripadnicima ovog znaka da pametno troše novac i da prestanu da žive od danas do sutra.

Jarac

Jarčevi posljednjih mjeseci nisu baš imali puno sreće, ali nisu gubili nadu, samo su išli napred. U junu imaju priliku da upoznaju partnera o kakvom već dugo sanjaju.

Astrolozi navode da će naredna dva mjeseca biti veoma uspješna za Jarčeve i u privatnom i u poslovnom životu.

Škorpija

Ovo je znak horoskopa koji je već duže vrijeme u finansijskim problemima. U junu će ovaj znak imati sreće na finansijskom planu.

Astrolozi poručuju Škorpijama da razmisle o novom poslu, te da investiraju u nekretnine koje mogu uvijek biti siguran izvor prihoda. Za Škorpije je važn

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se