4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Saobraćajna nezgoda u Čelopeku, povrijeđene tri osobe

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (uZvorniku i Kozluku), dvije saobraćajne nezgode (u Zvorniku i Bratuncu) i dva lica lišena slobode (u Zvorniku i Kozluku).

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Čelopek, grad Zvornik, 23.04.2023. godine oko 02,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri lica zadobila lake tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo, marke „Mercedes“ kojim je upravaljo lice L.Š. iz Zvornika, sa kojim su u vozilu bila još dva putnika lice N.P. iz Zvornika i lice M.N. iz Zvornika. Od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Bolnica Zvornik navedenim licima su konstatovane lake tjelesne povrede, saopšteno je danas iz PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode i lice L.Š. lišili slobode oko 03,58 časova zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u količini od 1,71 g/kg i protiv istog će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se