14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Pušten u prodaju posljednji kontigent karata za „Srpska open“

U prodaju je pušten posljednji kontingent karata za teniski turnir „Srpska open“ u Banjaluci, zbog ogromnog interesovanja publike za ovaj sportski događaj.

Ulaznice je moguće kupiti putem sajta /www.srpskaopen.org/ ili na prodajnom mjestu u Banjaluci /Stars&More/ u Jevrejskoj ulici broj šest.

„Ogromno interesovanje dovelo je do brze rasprodaje svih karata koje su do sada puštene u prodaju, zbog čega je organizator sve ljubitelje tenisa želio da obraduje dodatnim, posljednjim kontingentom karata“, objavljeno je na sajtu „Srpska open“.

U objavi je navedeno da će oni koji budu bili najbrži i najsrećnije ruke imati priliku da uživo vide neke od najboljih svjetski poznatih tenisera i uživaju u spektakularnim mečevima, koji će od 16. do 23. aprila biti igrani u Parku „Mladen Stojanović“.

Turnir će početi u nedjelju, 16. aprila, kada će se igrati mečevi kvalifikacija.

„Svi ljubitelji bijelog sporta moći će da uživaju u poenima na šljaci jer će ovog dana ulaz biti besplatan za sve posjetioce“, objavljeno je na sajtu „Srpska open“.

„Srpska open 2023“ je ATP turnir iz serije 250 koji se nakon dvije uzastopne godine u Beogradu ove godine održava u Banjaluci.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se