23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

„Munje O5“ i „Super Mario Braća“ u zvorničkom bioskopu

ZVORNIK – U bioskopu Doma omladine od danas novi repertoar sa dva nova filma.

Animirani film o avanturama slavnog Super Marija stiže u zvornički bioskop sa dvije dnevne projekcije i jednom večernjom.

Prva projekcija počinje u 12 časova, druga u 14 časova dok treća počinje u 18:30 svakog dana do 12. aprila.

Nintendo i Iluminejšn predstavljaju nam novi animirani film inspirisan svetom Super Maria.
Reditelji filma su Aron Horvat i Majkl Jelenic, koji su zajedno radili na filmovima Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, a scenarista je Metju Fogel (Lego film 2, Malci 2 – Gruov početak).

Glasove likovima u originalnoj verziji filma pozajmili su Kris Prat (Mario), Anja Tejlor-Džoj, Čarli Dej, Džek Blek, Kigan Majkl Kej, Set Rogen, Fred Armisen, Kevin Majkl Ričardson i Sebastijan Maniskalko.

Termin od 20:15 je rezervisan za novo filmsko ostvarenje dobro poznato domaćoj publici. Riječ je nastavku popularnog filma iz 2001. godine „Munje“.

Pop i Mare se vraćaju u drugom dijelu filma „Munje: Opet!“.

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema djevojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvijek, ne razumeju se sa svijetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cvjeta, kralj je Beča i uspješni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pjevačice Mile Sile. Međutim, dio pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odjeljenja živi po svijetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Neka avantura počne, opet!

„Munje O5“ su na repertoaru do 12. aprila.

Cijena ulaznica za filmove je 5KM, a srijedom 3KM. Ulaznice možete kupiti na biletarnici Doma Omladine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se