12 C
Zvornik
20. април 2024.

Drama u Milićima: Upao s bombom u šumariju

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su 27.04.2023. godine oko 09,30 časova lišili slobode lice inicijala M.V. iz Milića zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Policijskoj stanici Milići je navedenog dana oko 07,30 časova prijavljeno da nepoznato lice u prostorijama Šumskog gazdinstva u Milićima prijeti upotrebom eksplozivnih naprava koje drži u rukama. Policijski službenici PS Milići su postupili po navedenoj prijavi i izašli na lice mjesta. Na licu mjesta je zatečeno lice M.V. koje je policijskim službenicima prijetilo upotrebom eksplozivnih naprava a nakon toga se udaljilo sa lica mjesta u pravcu svoje porodične kuće. Na lice mjesta su upućeni i policijski službenici Jedinice žandarmerije PU Zvornik, koji su lice M.V. lišili slobode. Tom prilikom je oduzeta eksplozivna naprava – ručna bomba. Policijski službenici PS Milići obezbjeđuju lice mjesta do vršenja uviđaja.

O svemu navedenom obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se