18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Bingo se do kraja godine odriče marže na hranu za bebe

Kompanija Bingo pokreće akciju „Bingo za bebe“ kroz koju se u potpunosti odriče marže za sve proizvode iz kategorije hrane za bebe, saopšteno je iz Binga.

Akcija „Bingo za bebe“ počinje u aprilu i trajaće do kraja 2023. godine, a obuhvata sljedeće kategorije proizvoda: hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe.

– Akcijom „Bingo za bebe“ želimo pružiti podršku svim roditeljima koji se susreću sa izazovima, ali i srećom roditeljstva. Vjerujem da smo svi svjesni demografskih izazova sa kojima se BiH suočava, a naša trajna odluka je da u fokusu našeg društveno odgovornog djelovanja bude porodica. Projekat je značajna investicija i vjerujem da će ova akcija biti važna poruka ohrabrenja lokalnim zajednicama kojima je kompanija Bingo, kao najveći domaći maloprodajni lanac trgovina, sve ove godine nastojala obezbijediti najbolji omjer kvalitete i cijene – istakao je izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo Edin Ibrahimović.

Akcija „Bingo za bebe“, prva takve vrste u BiH tokom u okviru koje će se određene kategorije proizvoda prodavati sa 0 odsto marže, predstavlja još jedan primjer posvećenosti kompanije Bingo kupcima u BiH, koji su u fokusu njenog djelovanja i poslovanja već 30 godina, navodi se u saopštenju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se