18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena tri lica

Na regionalnom putu Srebrenica – Bratunac, u mjestu Kapetanova Ćuprija se 20.03.2023. godine oko 01,25 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica teško povrijeđena, i jedno zadobilo lake tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Golf”, kojim je upravljalo lice N.S. iz Srebrenice i putničko vozilo marke „Audi” kojim je upravljalo lice A.G. iz Bratunca. U putničkom vozilu marke „Audi” se na mjestu suvozača nalazilo lice M.M. iz Srebrenice.

Sva lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na ukazivanje ljekarske pomoći. Dežurni doktor JZU Bolnica Zvornik je vozaču „Golf“-a konstatovao lake tjelesne povrede, a vozaču i suvozaču „Audi“-a teške tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužlac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se