1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Porodici Dragić uručen novac od humanitarnog koncerta

Porodici Dragić iz zvorničkog naselja Branjevo, koja je u stanju socijalne potrebe, uručen je novac od prodaje ulaznica sa humanitarnog koncerta učenika Srednjoškolskog centra /SŠC/ „Petar Kočić“ iz Zvornika.

Direktor SŠC „Petar Kočić“ Biljana Pisić rekla je novinarima da su učenici željeli da prikupe novac za ovu porodicu od prodaje ulaznica za nedavni koncert u zvorničkom Domu omladine na kojem su nastupili članovi muzičke, recitatorske, dramske i sekcije ruskog jezika ove srednjoškolske ustanove.

„Uručili smo porodici Dragić 2.370 KM. Ovom prilikom bih pohvalila sve učenike koji su dali svoj doprinos da koncert uspije i da se proda što više ulaznica“, istakla je Pisićeva i dodala da je riječ o najvećem iznosu koji su do sada učenici prikupili na humanitarnim koncertima.

Ona je dodala da su prethodno pomoć Dragićima prikupili pripadnici Policijske stanice Kozluk.

Pisićeva je dodala da su nakon uručenja novca Dragićima zajedno sa predsjednikom Savjeta učenika Sarom Radić i pripadnicima Policijske stanice Kozluk, posjetili i izvođače radova na kući koja se gradi za ovu porodicu, a čiju izgradnju pomaže lokalno sveštenstvo, pripadnici Policijske stanice Kozluk i Gradska uprava Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se