-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

MF banka u Zvorniku od danas na novoj adresi

Poslovnica MF banke u Zvorniku od danas posluje na novoj lokaciji, na adresi Aleja Svetog Save 90. Moderno opremljen prostor ima za cilj da klijentima obezbijedi brzu i jednostavnu uslugu u ugodnom ambijentu.

Zvornik je jedna od prvih opština u kojoj je MF banka počela sa radom. Razvoj poslovanja kao i stalni rast broja klijenata sa ovog područja nametnuo je potrebu za većim i kvalitetnijim poslovnim prostorom.

„ Izuzetno me raduje što su rezultati našeg rada tokom prethodnih godina na takvom nivou da nam je bio potreban veći poslovni prostor i zaista sam ponosan na kolege koji su zaslužni za to.  S druge strane, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez podrške naših dragih klijenata, i zato želim iskreno da im se zahvalim na dugogodišnjoj uspješnoj saradnji”, istakao je Zoran Đurić, menadžer biznis centra MF banke u Zvorniku.

IMG 62a51c4af8e967346efbd46751ea99d8 V

Kao moderna finansijska institucija i dokazano pouzdan partner u sektoru bankarstva,  MF banka svojim klijentima, osim finansijske, pruža i značajnu savjetodavnu podršku i učestvuje u donošenju najboljih odluka u skladu sa željama i mogućnostima klijenta.

Osim kao pouzdan partner svojih klijenata, MF banka je poznata i po tome da konstantno nastoji ići korak dalje u odnosu na standardne ponude na tržištu. S tim na umu, ponudili su klijentima nesvakidašnji štedni proizvod Kartica kasica, koji spaja dvije usluge banke u jedan bankarski proizvod . Naime, sva fizička lica koja koriste kartice MF banke sada imaju priliku da odvajaju novac na svoj štedni račun pri svakoj kupovini.

Više detalja o ovoj i svim drugim uslugama MF banke potražite na njihovoj web stranici mfbanka.com.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se