13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Od 15. do 28. februara kampanja “Budi vidljiv, ne budi figura“

Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, ministarstva unutrašnjih poslova i saobraćaja i veza, te Auto-moto savez Republike Srpske od 15. do 28. februara provešće preventivnu aktivnost “Budi vidljiv, ne budi figura“.

Cilj je da se pješacima ukaže na opasnosti kojima su izloženi prilikom kretanja kolovozom u noćnim uslovima vožnje i kako se kretati pravilno, a vozačima i licima koja se prevoze u vozilu na potrebu korištenja svjetloodbojnog prsluka prilikom napuštanja vozila na javnom putu, kao i na važnost da stakla i farovi na vozilu budu čisti.

Predstavnici Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske održaće edukativno predavanje na temu „10 lekcija koje život znače“. Učenicima će biti podijeljen i promotivni materijal koji je namijenjen za njihov uzrast u vidu slikovnica, bojanki, svijetlećih narukvica.

U okviru preventivne aktivnosti biće održana predstava „Mirka“, kao i niz edukativnih predavanja učenicima osnovnih škola. Više o kampanji pročitajte ovdje.

U okviru preventivne aktivnosti biće održana predstava „Mirka“, kao i niz edukativnih predavanja učenicima osnovnih škola.
Više o kampanji pročitajte ovdje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se