8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Mališani iz „Naše radosti“ posjetili Gradsku upravu

U sklopu projekta Dječijeg vrtića „Naša radost“ pod nazivom „U duhu tradicije i običaja“ danas su mališani starije vrtićke grupe posjetili Gradsku upravu Zvornik gdje ih je primio zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović.

On im je poručio da su uvijek dobrodošli u Gradsku upravu.

„Drago mi je da ste nas danas posjetili, a zahvalnost i direktoru i zaposlenima u našoj predškolskoj ustanovi na edukativnom projektu koji realizujete. Želja je i naša, kao i vas u vrtiću, da i kroz ovakve i slične projekte čuvamo našu kulturu, običaje i tradiciju“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Ivanović.

6 1

On je podsjetio da Grad Zvornik u kontinuitetu godinama izdvaja sredstva za stvaranje što boljih uslova za boravak djece i proširenje kapaciteta u ovoj predškolskoj ustanovi, te najavio da bi u narednih mjesec i po do dva trebalo da bude otvoren još jedan objekat vrtića za boravak oko 170 malih Zvorničana.“

Psiholog u vrtiću Marijana Taborin istakla je da su u okviru projekta posjetili Narodnu biblioteku i muzejsku zbirku, kao i Turističku organizaciju grada Zvornika, a da su sve zaokružili današnjom posjetom Gradskoj upravi.

„Tokom sedmice imali smo i različite radionice koje su se ticale naših običaja, božićnih i vaskršnjih, srpskog jezika, znamenitosti i istorije grada.“

U Gradskoj upravi mališanima je prezentovan grb Grada Zvornika, kao i ono što se radi u ovoj instituciji. Djeca su pokazala interesovanje, pitali su i rado odgovarali na pitanja, pokazavši veliko znanje i da su spremni za polazak u školu u septembru ove godine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se