13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Ljubavni horoskop: Kome je zagarantovana sreća u ljubavi

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Ribama, pa smo romantični i spremni da činimo lijepe stvari za osobe do kojih nam je stalo.

Ova pozicija Venera najviše odgovara Ribama, Rakovima, Škorpijama, Bikovima i Jarčevima.

OVAN

Očekuje vas naporan period kada je u pitanju ljubavni život. Možda uopšte nećete imati nikakvih prilika, što će vas potpuno šokirati pošto inače uvijek imate bar poneku priliku jer ste uvijek atraktivni i pristupačni.

BIK

Bićete pričljiviji i zavodljiviji u komunikaciji, ali izgleda da vam to neće mnogo pomoći u ljubavnom životu. Očekujte negativna dešavanja u sferi ljubavi ili, u najboljem slučaju, nikakva dešavanja. Najbolje je da nemate velika očekivanja.

BLIZANCI

Pred vama je vrlo izazovan period. Naredna nedelja neće biti jedina u kojoj ćete morati da se suočite sa problemima u ljubavnom životu. Izbjegavajte sukobe i kreiranje negativne energije u odnosu ako je to ikako moguće.

RAK

Naredna sedmica, kao i prethodna, doneće dosta dešavanja i kontakata u vaš život, ali je pitanje da li će ijedan od njih biti romantične prirode ili imati potencijal da poprimi taj oblik. Ako ste već u vezi, očekujte poboljšanu i iskreniju komunikaciju.

LAV

U vašem odnosu će zavladati hladnoća, pogotovo ako ste u dugoj vezi ili braku i ima dosta nerazrešenih problema u vašem odnosu. Najbolje je da se ne inatite ili da budete preterano defanzivni, nego da razumno pristupite stvarima.

DJEVICA

Sjajna sedmica je pred vama, imaćete sreće u ljubavi i moguć je ulazak u ozbiljnu i trajnu vezu. Oni koji su već u takvoj vezi mogu napraviti sljedeći logičan korak i čvršće se obavezati u ljubavi, veridbom ili brakom.

VAGA

Imaćete bogatiji društveni život, što će omogućiti da ostvarite nove kontakte i možda upoznate nekog ko će vas zainteresovati. Ako ste već u vezi, zajednički izlazak u veće društvo je nešto što će vam prijati u ovom periodu.

ŠKORPIJA

Naredna nedjelja je povoljan period za romantično putovanje. Šanse da doživite nešto lijepo u ljubavnom životu će svakako biti uvećane ako negdje otputujete, bez obzira na vaš romantični status.

STRIJELAC

Iako vi niste „kućni“ tip, u narednom periodu će vam prijati intimna atmosfera doma i želećete da uživate sa izabranom osobom u tako opuštenoj atmosferi. Moguće je i da ćete razmatrati zajednički život.

JARAC

U narednom periodu ćete biti primorani da rješavate neke nesporazume ili ispravljate pogrešne pretpostavke u odnosu sa izabranom osobom. Moraćete da dokažete da ste iskreni i vrijedni povjerenja, da imate dobre namjere.

VODOLIJA

Bićete pritisnuti negativnim okolnostima, zbog čega nećete biti dobro raspoloženi. Loše raspoloženje može da vam pokvari prilike u ljubavnom životu ili unese tenziju u odnos ako ste već u vezi ili braku.

RIBE

Iskoristite povoljan period u kome se nalazite, a koji će trajati još par nedjelja, da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. Harmonija sa svima, a posebno osobom koju ste izabrali, zagarantovana je u ovom periodu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se