15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

U zvorničkoj Bolnici Popović dodijelio zlatnike u ime predsjednika Dodika

Danas u prostorijama porodilišta JZU Bolnica Zvornik dodijelјeni su zlatnici porodilјama koje su svoje bebe rodile na Dan Republike Srpske, 9. januara, a koji stižu od predsjednika Republike Srpske gospodina Milorada Dodika.

U ime predsjednika Srpske zlatnike je dodijelio direktor bolnice u Zvorniku, Ivan Popović, koji je istakao da mu je velika čast što ima priliku našim porodilјama i bebama predati jednu lijepu uspomenu na rođenje njihovih beba i boravak u ovoj ustanovi, posebno jer dolazi od predsjednika.

16

Zlatnike su dobile Mihaela Magazin i njen sin Stefan, rođen 00.45 časova, potom Tijana Obačkić i njen sin Stefan rođen 03.35 časova i Tanja Drakulić i njen sin Bogdan rođen u 17.30 časova.

Kao što je i u samoj posveti uz zlatnik napisano, i direktor bolnice Ivan Popović poželio je bebicama da rastu i razvijaju se zajedno sa Republikom Srpskom, kao i da  odrastaju bezbrižno u sreći i zdravlјu.

U ime ustanove JZU Bolnica Zvornik, porodilјa i njihovih sinova rukovodstvo se zahvalјuje predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku za ovaj lijepi čin, koji će biti tradicija povodom Dana Republike Srpske, kako bi djeca od rođenja osjetila radost ovog velikog dana i da znaju da je njihova Republika puna lјubavi za njih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se