15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

SPS u Bratuncu podržava Lazara Prodanovića

Opštinski odbor Socijalističke partije Srpske /SPS/ u Bratuncu podržaće zajedničkog kandidata koalicije SNSD-SPS-US-DNS, kao i jednog broja nezavisnih odbornika, za načelnika opštine Bratunac Lazara Prodanovića, saopšteno je iz Opštinskog odbora SPS Bratunac.

Na prijevremenim izborima za načelnika opštine Bratunac, koji će biti održani 5. februara, Prodanović je zajednički kandidat SNSD-SPS-US-DNS kao i jednog broja nezavisnih odbornka, a u SPS smatraju da je Prodanović čovjek koji ima iskustvo, znanje i podršku da uspješno radi za dobrobit svih građana Bratunca.

– Našu bezrezervnu podršku ima Lazar Prodanović, zajednički kandidat koalicije, čovjek koji ima znanje, koji je afirmisan kao političar i koji će biti najbolje rješenje za Bratunac. Koalicija kojoj pripadamo i koja ima skupštinsku većinu u Bratuncu predložila je najbolje rješenje i vjerujemo da ćemo sa budućim načelnikom nastaviti da radimo na zajedničkim ciljevima, a prije svega na razvoju naše opštine. Koaliciju čine različite partije, koje imaju različite ciljeve, ali ćemo složno i jedinstveno djelovati za interese građana Bratunca – saopšteno je iz SPS Bratunac.

IzvorSrna

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se