5.4 C
Zvornik
25. април 2024.

PU Zvornik: Evidentirano pet krivičnih djela prethodnog dana

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je pet krivičnih djela (u Milićima, Kozluku, Šekovićima, Vlasenici i Bratuncu), jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu, tri saobraćajne nezgode (u Kozluku, Osmacima i u Bratuncu) i četiri lica su lišena slobode (u Milićima, Bratuncu i dva u Kozluku).

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Donja Pilica, 17.01.2023. godine oko 07,45 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen pješak. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „VW – Jetta“ kojim je upravljalo lice R.B. i pješak C.S. Povrijeđenom pješaku su konstatovane lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja u Zvorniku. Protiv lica R.B. će policijski službenici PS za BS Zvornik podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Osnovnom sudu.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su lišili slobode lice M.L. zbog počinjenih prekršaja iz člana 8. i 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Lice M.L. je narušavalo javni red i mira vikom i galamom na javnom mjestu i vrijeđalo policijske službenike. Protiv navedenog lica će policijski službenici PS Bratunac podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Osnovnom sudu.

Na regionalnom putu Bratunac – Drinjača, u mjestu Krasnopolje se 17.01.2023. godine 16,15 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila. Putničkim vozilom marke „Golf A3“ je upravljalo lice D.R., a putničkim vozilom marke „Opel Zafira“ je upravljalo lice V.Ć. U Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Bratuncu se javio suvozač N.M. iz putničkog vozila marke „Opel Zafira“, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Na magistralnom putu Zvornik – Tuzla, u mjestu Donje Caparde se 17.01.2023. godine oko 14,30 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila. Putničkim vozilom marke „Golf A5“ je upravljalo lice N.R., a putničkim vozilom marke „Peugeot 607“ je upravljalo lice I.S. U Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Zvorniku se javio vozač N.R., gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede. Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv vozača I.S. zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Osnovnom sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se