14.3 C
Zvornik
04. март 2024.

Majka ranjenog Stefana: Reč je o pokušaju ubistva mog deteta

GRAČANICA – Majka jedanaestogodišnjeg Stefana, koji je ranjen na Badnji dan u Gotovuši, izjavila je da je u razgovoru sa sinom došla do zaključka da je u njega i negovog rodjaka namjerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem.

„Ja sam tog dana bila u potpunom šoku, a kako bi me smirili rekli su mi da nije pucano direktno u moje dete. Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem“, rekla je za RTV Gračanica Zorica Stojanović i dodala da tek sada nakon svega može da se sagleda prava situacija.

Zorica je istakla da nije bila prisutna na mjestu gdje se to desilo, a da je u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje. 

Naglasila je da su prijatelji i rodbina htjeli da ublaže situaciju kako bi je smirili, prenosi Tanjug.

„Hvala svima što su hteli da nam i na taj način pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva“, rekla je Zorica Stojanović.

Ona je istakla da je sasvim sigurna da je Albanac sa namjerom pucao na Stefana i Miloša.

„Očekujem da Albanac koji je pucao bude najstrože kažnjen i molim pravosudne organe za to, jer ovo se ne oprašta. Pitam se dokle više, zar treba neko da strada?“, rekla je Zorica Stojanović.

Dodala je da je zahvalna Bogu što je njen sin živ i van životne opasnosti, a da ne smije ni da pomisli da je ishod mogao biti i drugačiji.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se