18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Prilikom kontrole u Zvorniku pronađena opojna droga

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su dana 26.12.2022. godine pronašli i oduzeli 0,9 gr bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed” i 0,7 gr suve biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

Provodeći planske aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici PU Zvornik su u Zvorniku izvršili pregled lica S.G. iz Zvornika.

Tom prilikom, lice S.G. je dobrovoljno predalo 0,9 gr bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed”. Potom je izvršen i pregled putničkog vozilamarke “Citroen” koje koristi lice S.G. i pronađeno je 0,7 gr suve biljne materije koja asocirana opojnu drogu marihuanu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvo Bijeljina, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se