1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Preminuo Siniša Mihajlović

Legendarni fudbaler i trener, Siniša Mihajlović nije uspio da pobijedi u najvažnijoj životnoj bici.

Nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo u posljednjih nekoliko dana, on je danas preminuo okružen porodicom, prenose italijanski mediji.

Tragične vijesti potvrđene su od strane medija i drugih izvora. Mihajlović se dosta dugo od 2019. godine borio sa leukemijom, uspijevao je da je pobijedi i da se vrati kraj aut linije, ali se ona nažalost ponovo vratila i zadala jak, bolan udarac.

Poruke podrške u njegovom ozdravljenju stizale su sa različitih strana, od njegovih bivših klubova, saigrača, članova porodice… Na veliku tugu i žalost, Siniša nije izdržao.

Napustio nas je čovjek koji je dominirao na Čizmi skoro punih 15 godina. Poslije početka karijere u Borovu, vrlo brzo je prešao u Vojvodinu za koju je postigao 19 golova na 73 utakmice.

Porodica potvrdila tragične vijesti

Saopštenje o njegovoj smrti je izdala porodica preminulog, uz veoma teške riječi, koje će zaboljeti svakog ljubitelja fudbala, ali i dobar dio populacije u čitavoj zemlji. Kako Srbiji, tako i Italiji.

Telegraf je saopštenje prenio u cjelosti:

„Njegova žena Arijana i njihova deca Viktora, Virdžinija, Miroslav, Dušan, Nikolas, njihova nećaka Violante, majka Viktora i njihov brat Dražen, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata, Siniše Mihajlovića. Izvanredni profesionalac, uvek svima dostupan i uvek za sve dobar. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo doktorima i sestrama koje su ga pratile tokom godina, uz svu ljubav i poštovanje, pogotovo doktori Frančeska Bonifaci, Anotnio Kurti, Alesandro Rambaldi i Luka Marketi. Siniša će uvek ostati uz nas. Živeće s nama koji su ga voleli.“

13/12/98 – Lazio 5-2 Sampdoria

Siniša Mihajlović scores a Free-Kick Hat-Trick 🎯🎯🎯

Fj2EnVZXgAAu542

13/12/98 – Lazio 5-2 Sampdoria

Siniša Mihajlović Scores a Free-Kick Hat-Trick 🎯🎯🎯

https://t.co/rWFgzi8yMs

Originally tweeted by My Greatest 11 (@MyGreatest11) on 13. December 2022.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se