5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Novogodišnji kutak na platou ispred muzičke škole

Turistička organizacija grada Zvornika i ove godine je, povodom Nove godine i Božića, uljepšala plato ispred Osnovne škole „Sveti Sava“ i OMŠ „Vojin Komadina“ tako da sugrađani i gosti imaju mogućnost da i na ovom mjestu osjete dah praznika.

Dupli krug je okićen girlandama i novogodišnjim ukrasima, pored je Deda Mraz koji drži balone, a svoje mjesto našla je i ukrašena klupa, dok je okolni prostor popunjen novogodišnjim elementima – drvetom sa ukrasima, vrećom i poklonima, novogodišnjim putokazom, tablama, bijelim grančicama.

2 3

Postavljena je i pločica koja promoviše zvanični profil Turističke organizacije grada Zvornika na društvenoj mreži instagram #visitzvornik.

Direktor TOGZ-a Ivana Đokić Milanović kaže da ove godine u ovom gradskom kutku dominira bijela boja sa ciljem da “snježnim koloritom” doprinesu novogodišnjoj euforiji u gradu i najljepšem raspoloženju, posebno kod najmlađih.

„Trudimo se da svake godine ovaj kutak ukrasimo tako da osvoji srca svih. Osim što je ovako ukrašen plato lijep za vidjeti i budi najradosnija osjećanja, on je i pravo mjesto za slikanje, a te fotografije koje se potom dijele na društvenim mrežama najbolja su promocija Zvornika.“

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se