2 C
Zvornik
20. април 2024.

Dvoje Srba poginulo u teškoj nesreći u Americi (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Policija u Park Ridžu identifikovala je dvije osobe koje su poginule nakon što je njihov automobil udario u kuću velikom brzinom u utorak ujutro. Žrtve udesa identifikovane su kao Miloje Marković (85) i Milena Marković (75).

Policija je rekla da su bili muž i žena i da žive u Najlsu.

Bračni par je išao u „hondi“ iz 2007. godine u pravcu juga Kamberlend Avenijom oko 11 sati ujutro po lokalnom vremenu kada su projurili kroz raskrsnicu i udarili u kuću, saopštila je policija Park Ridž.

Mladić (17), koji živi u komšiluku kuće u koju su uletjeli, ispričao je da je u tom trenutku pravio doručak za njega i sestru kada je najprije čuo, a onda i perifernim vidom primijetio da se nešto dogodilo.

„Čuo sam i vidio kako automobil leti, a onda sam krajičkom oka vidio i da je udario u kuću. To je vjerovatno najglasnija stvar koju sam ikada čuo“, ispričao je mladić za CBSnews i dodao: „Izašao sam napolje i vidio da se već okupilo desetak ljudi. Nije bilo vrisaka, ničega. Niko nije znao šta da kaže, sve je bilo tako neočekivano“.

markovici nesreca screenshot youtube

Slike s lica mjesta pokazuju da su supružnici, koji su porijeklom sa naših prostora, bukvalno proletjeli automobilom u kuću, prenosi Nova.rs.

Srećom, kuća je za vrijeme nesreće bila prazna.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se