13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

„Delije“ prijavljene tužilaštvu jer su napali navijače „Željezničara“

DOBOJ – Protiv 21 navijača „Crvene Zvezde“, pripadnici Policijske uprave Doboj podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj koji ih tereti za razbojništvo nad navijačima „Željezničara“ koje su napali i oteli im navijačke dukseve ali i druge predmete.

Razbojništvo se desilo 18. septembra oko 11,30 časova u Barama kod Doboja, na isključenju sa auto-puta „9. januar“ kada su „Delije“ presrele grupu.

Izvještaj je podnesen protiv : M.K., S.G., O.K., S.Lj, Đ.Lj., S.V., M.K, N.M., i P.Š., svi iz Prijedora i D.D., N.B., Đ.V., N.N., R.D., S.S., S.S., J.J., G.B., M.G., V.G. i jednog maloljetnika iz Teslića.

„Sumnjiče se da su presreli i zaustavili putnički automobi u kojem su se nalazili: E.K., R.M. F.Ć, E.B. i B.M., iz Prijedora koje su zatim fizički napali“, navode iz PU Doboj.

Dodaju da su im oteli sportske torbe u kojima su se nalazili odjevni predmeti (duksevi, majice i navijački šalovi jednog fudbalskog kluba iz Sarajeva), te novčanik od E.K. u kojem su se nalazili lični dokumenti i novac, dok su od R.M. ukrali mobilni telefon.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se