18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Zbog svjedočenja o nepravilnostima na izbornom danu, izložena brutalnim uvredama

Nakon što je u programu javnog servisa posvjedočila o nepravilnostima na izborni dan koje su projektovali kandidat, aktivisti i simpatizeri SDS, predsjednik Opštinske izborne komisije Vlasenica, Sanja Stanimirović izložena je brutalnim uvredama, pa i prijetnjama. Sve je dodatno podgrijano oglašavanjem Opštinskog odbora SDS samo u bliskim medijima.

Bahatost, pokušaj opstrukcije izbornog procesa, pritisci na članove biračkih odbora, zastrašivanje članova opštinske izborne administracije, prijetnje da će neko donijeti pušku i sve pobiti – tako je Sanja Stanimirović opisala izborni dan na pojedinim biračkim mjestima u Vlasenici, javlja RTRS.

Ali ne proizvoljno već na bazi dokaza – evidencija o radu odbora, prigovora, i na kraju policijskog izvještaja – jer je zbog neprimjerenog ponašanja pristalica SDS na tri biračka mjesta bio privremeno obustavljen proces glasanja.

Iz te stranke su ćutali. Niti su se ogradili od postupaka svojih aktivista, niti su primjedbovali na zvanične izvještaje izborne administracije i policije.

Progovorili su – kada je sve dospjelo u javnost. I to najbrutalnije!

RTRS i Stanimirovićevu, posredstvom samo bliskih medija, optužili su za neistine – krivotvoreći izgovorene i prenesene riječi. A onda su čaršija i društvene mreže eksplodirale.

Predsjedniku opštinske komisije su upućene najprizemnije uvrede i najbrutalnije prijetnje. I ne prestaju!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se