1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Na granicama uhapšeno 12, u Zvorniku dvoje

Granična policija BiH je na graničnim prelazima je u periodu od subote do srijede, 1. do 5. oktobra, uhapsila 12 osoba po raspisanim potragama ili potjernicama, navedeno je na sajtu.

A.M iz Hrvatske uhapšen je juče na prelazu za pogranični promet Hadžin Potok kod Velike Kladuše, a po potrazi Policijske stanice Velika Kladuša zbog krivičnog djela izbjegavanje izdržavanja.

Takođe, juče je prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Zvornik uhapšen državljanin BiH M.D. Provjerama je utvrđeno da uhapšenog potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora, navode iz Granične policije BiH.

Na prelazu Karakaj pri izlasku iz BiH po potrazi Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu uhapšen je Ž.K. iz BiH zbog krivičnih djela zloupotreba službenog položaja i krivotvorenje ili uništenje službene isprave.

Na ulasku u BiH na graničnom prelazu Hum uhapšen je N.P., državljanin BiH, za kojeg je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Po potrazi Osnovnog suda u Prnjavoru, zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda, na prelazu za pogranični promet Donji Svilaj prilikom ulaska u BiH u utorak, 4. oktobra, slobode je lišen državljanin BiH D.P.

Na graničnom prelazu Brod, u nedjelju, 2. oktobra, uhapšen je S.D., državljanin BiH, pri izlasku iz BiH jer je utvrđeno da je za njim MUP Zeničko-dobojskog kantona raspisao potragu zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Pri ulasku u BiH na prelazu Gradiška u ponedjeljak, 3. oktobra, uhapšen je državljanin BiH N.R. koga potražuje Policijska stanica Laktaši zbog krivičnog djela teška krađa.

Na istom prelazu u nedjelju, 2. oktobra, pri izlasku iz BiH uhapšen je A.M, takođe državljanin BiH, jer ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela napad na službenu osobu u vršenju poslova bezjednosti.

Na graničnom prelazu Rača u ponedjeljak, 3. oktobra, prilikom izlaska iz BiH uhapšen je državljanin BiH S.R. koga potražuje Sud BiH zbog krivičnog djela krijumčarenje.

Nakon izvršenih provjera na prelazu Deleuša u nedjelju, 2. oktobra, pri ulasku u BiH uhapšen je N.Š., državljanin BiH, kojeg potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora.

Na prelazu Zupci u subotu, 1. oktobra, uhapšen je G.Ć., državljanin Crne Gore, za kojim je Interpol Visbaden raspisao potjernicu zbog krivičnog djela krađa.

Državljanin BiH i Hrvatske E.Ć. uhapšen je na prelazu Kamensko u nedjelju, 2. oktobra, pri ulasku u BiH jer ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela teška krađa.

Sva uhapšena lica predata su nadležnim policijama.

IzvorATV

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se