5.9 C
Zvornik
18. април 2024.

U protekla 24 sata evidentirane četiri saobraćajne nezgode i jedan požar

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su četiri saobraćajne nezgode (dvije u Vlasenici i dvije u Zvorniku) i jedan požar u Bratuncu.

Na lokalnom putu Vlasenica – Mišari, u naseljenom mjestu Mišari, dana 04.08.2022. godine oko 20,25 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice povrijeđeno. Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica su utvrdili da je u navedenoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice S.P. iz Vlasenice, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „GOLF 2”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Lice S.P. iz Vlasenice je upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje se doktor nije mogao izjasniti o stepenu povreda. Na lični zahtjev navedenog lica, isto je upućeno na dalje liječenje u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Loznica. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa zakonom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se