18.4 C
Zvornik
01. октобра 2022.

Tekvondo klub „Srpski Soko“ iz Zvornika na ljetnjem kampu u Solunu

Tradicionalni ljetnji kamp tekvondo kluba „Makedoniki Dinami“ iz Soluna održava se 17. godinu zaredom od 17. do 24. avgusta u Pefkohoriju.

Ove godine, na ljetnjem kampu, u cilju priprema za Evropsko prvenstvo uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj i Gradske uprave Zvornik boravili su i članovi kluba „Srpski Soko“ iz Zvornika.

Tekvondo ljetnji kamp na kojem se sportisti pripremaju za narednu sezonu takmičenja predstavlja dugogodišnju razmjenu znanja sportista, trenera, kao i saradnju timova koja ima izuzetan značaj posebno na razvoj mlađih uzrasnih kategorija.

Osim toga, kamp se tradicionalno organizuje u cilju podsticanja razvoja životnih vještina, karaktera, dobrih navika, samopuzdanja i samostalnosti kod djece, omogućava djeci da unapređuju međusobnu komunikaciju i usvajaju znanja o borilačkim vještinama.

Treninge vodi Nikos Leousis, organizator ljetnjeg kampa, jedan od najboljih tekvondo trenera Grčke čiji tim je ove godine osvojio prvo mjesto na Evropskom prvenstvu.

Naši treneri Miljan Ćosić i Igor Tadić pobrinuli su se da učesnicima kampa pruže što kvalitetnije i raznovrsnije treninge, kao i da se na kampu održe brojne zanimljive aktivnosti.

Tokom jučerašnjeg dana šef Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj Јelena Јovanović obišla je polaznike ljetnjeg tekvondo kampa i tom prilikom u znak zahvalnosti uručena joj je plaketa kluba „Srpski Soko“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se