10.4 C
Zvornik
25. април 2024.

Sinoć povrijeđen pješak u Zvorniku

ZVORNIK – Sinoć se u Zvorniku desila saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama. Prema policijskom saopštenju oko 21 čas na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina putničko vozilo je udarilo pješaka.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornikizvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U navedenoj saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „GOLF“, kojim je upravljalo lice V.T. iz Beograda, Republika Srbija i pješak M.M. iz Zvornika. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenuustanovu Bolnica Zvornik se javilo lice M.M. iz Zvornika – kaže se u saopštenju iz Policijske uprave Zvornik.

Povrijeđenom pješaku je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede u navedenoj ustanovi. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protivvozača V.T. za krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske, navodi se u saopštenju .

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se