12 C
Zvornik
20. април 2024.

Počeo sedmodnevni Ljetnji bazar

Uoči zvaničnog otvaranja Zvorničkog ljeta 2022 juče je na gradskom šetalištu počeo LJetnji bazar koji ove godine okuplja samo izrađivače sa područja grada Zvornika.
Prema riječima direktorice gradske Turističke organizacije Ivane Đokić Milanović svoje rukotvorine i proizvode izložilo je 18 Zvorničana.
🔊„Ovdje se mogu vidjeti i kupiti različitim tehnikama ručno rađeni ukrasi, vez, heklane i štrikane stvari, domaći sapuni i kreme, nakit, torbe i još mnogo toga. Ove godine odlučili smo da na Ljetnjem bazaru damo priliku samo našim lokalnim izrađivačima da se promovišu, tako da nemamo goste iz drugih gradova iako je bilo zainteresovanih.“
LJetnji bazar će trajati sedam dana, a 5.avgusta šetalište će se pretvoriti u slatku Ulicu meda jer će zvornički pčelari izložiti pčelinje proizvode.
„Ovo je još jedan sadržaj u okviru Zvorničkog ljeta i ljetnjeg bazara koji organizujemo u saradnji sa Udruženjem pčelara „Bagrem“, a Ulicu meda imaćemo i 7.avgusta. Očekujemo da svoje proizvode izlozi 11 medara“.
Đokić Milanović pozvala je sugrađane i sve goste koji tokom Zvorničkog ljeta budu u našem gradu da obavezno posjete i LJetnji bazar svakog dana od 14:00 časova do 21:00 časa. Ona je dodala da će turistički Info centar raditi cjelodnevno od 2.do 8. avgusta gdje će zainteresovani moći dobiti sve informacije o našem gradu, turističkoj ponudi, manifestacijama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se