10.9 C
Zvornik
23. април 2024.

Karavan Crvene Zvezde danas u Zvorniku

Crvena Zvezda sada već tradicionalno i ove godine organizuje veliki karavan, u okviru kod će obilaziti gradove po Srbiji, Republici Srpskoj, ali i Crnoj Gori. U gradovima će biti organizovane fan zone, a svi zaljubljenici u crveno – bijele boje imaće priliku da se učlane u Zvezdu, kao i da se fotografišu sa peharima Lige šampiona, Superlige, kao i Kupa Srbije.

Crvena Zvezda i ove godine u saradnji sa beting partnerom, kompanijom „Mocart“ organizuje turneju, u okviru koje će posjetiti brojne gradove u unutrašnjosti Srbije, Republike Srpske, kao i Crne Gore. Karavan je počeo upravo u Crnoj Gori, a prvi grad koji je posjetila crveno-bijela delegacija bio je Bar.

Danas karavan Crvene Zvezde stiže u Zvornik. Od 17.30 na platou ispred robne kuće svi zvezdaši imaće priliku da se učlane u Zvezdu ukoliko već nisu članovi, da se fotografišu sa legendarnim „ušatim“ peharom koji je klub osvojio 1991. godine u Bariju, ali i sa trofejima Superlige i nacionalnog kupa. Pored toga, za mlađe pristalice biće organizovana i fan zona, gdje će moći da se druže, ali i zabave sa raznim zanimljivostima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se