5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

U roku od 3 sata rasvijetljena „Teška krađa“ u Zvorniku

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su dana 02.06.2022. godine oko 13,40 časova lišili slobode lice G.Ć. iz Zvornika zbog sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“.
Policijskoj stanici Zvornik je lice S.C. iz Zvornika dana 02.06.2022. godine oko 10,45 časova prijavilo nepoznato lice ili više njih izvršili nasilni ulazak u njegovu porodičnu kuću kojom prilikom nije ustanovio da li je nešto otuđeno. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su izvršili uviđaj na licu mjesta, kao i sve druge zakonom predviđene mjere i radnje.
Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Zvornik su istog dana došli do saznanja da se lice inicijala G.Ć. iz Zvornika može dovesti u vezu sa gore navedenim krivičnim djelom.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se