8.4 C
Zvornik
16. април 2024.

U Bratuncu ponovo hapšenje zbog narušavanja javnog reda

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (jedno u Kozluku i jedno u Srebrenici), dva narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu i jedna saobraćajna nezgoda u Kozluku.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 20.06.2022. godine oko 21,20 časova lišili slobode lice inicijala M.G. iz Bratunca zbog narušavanja javnog reda i mira u mjestu Gerovići, opština Bratunac.
Policijskoj stanici Vlasenica je navedenog dana oko 20,40 časova lice E.G. iz Bratunca prijavilo narušavanje javnog reda i mira u porodičnoj kući u mjestu Gerovići, opština Bratunac od strane lica M.G. iz Bratunca. Policijski službenici PS Bratunac su postupili po prijavi i na licu mjesta utvrdili da je prijavljeno lice im 2,71 g/kg alkohola u organizmu i da postoji velika bojazan da će nastaviti sa vršenjem prekršaja, te su isto lišili slobode u skladu sa članom 170. Zakona o prekršajima Republike Srpske, a zbog počinjenog prekršaja iz člana 7. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se