8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Riješene tri teške krađe u Osmacima

Policijski službenici Policijske stanice Osmaci su dana 27.05.2022. godine podnijeli tri izvještaja o počinjenim krivičnim djelima „Teška krađa“ protiv lica N.M, T.S. i I.K. iz Osmaka i lica D.I. iz Zvornika.
Policijskoj stanici Osmaci je lice H.S. iz Kalesije dana 25.04.2022. godine oko 11,00 časova prijavilo nepoznato lice ili više njih da su izvršili nasilni ulazak u njegov drveni objekat i još tri drvena objekta koja se nalaze u mjestu Mahala, opština Osmaci i tom prilikom otuđili nekoliko mašina i alata. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Osmaci, koji su izvršili uviđaj na licu mjesta.
Policijski službenici PS Osmaci su pronašli putničko motorno vozilo marke „Audi“ kojim su izvršena krivična djela „Teške krađe“ i u istom nekoliko otuđenih predmeta.
Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Osmaci su došli do saznanja da se lica inicijala N.M., T.S., I.K. i D.I. mogu dovesti u vezu sa gore navedenim krivičnim djelima. Tokom kriminalističke obrade lica D.I., isto je dobrovoljno predalo nekoliko otuđenih predmeta i mašina.
O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti i dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima „Teška krađa“ na štetu lica H.S., I.P. i D.M.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se