5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Preminula beba povrijeđena u nesreći kod Rogatice, proglašen dan žalosti

 Nakon što je u Beogradu u bolnici podlegla tromjesečna beba iz Rogatice koja je u saobraćajnoj nesreći teško povrijeđena 21. maja, a od povreda u ovoj nesreći ranije je podlegla i njena majka M. (39) i suvozač iz drugog vozila M.Č. (17), u Rogatici će u ponedjeljak biti proglašen dan žalosti.

Kako saznaju „Nezavisne“ beba je podlegla u bolnici u Beogradu gdje je bila na liječenju.

Nesreća se desila 21. maja u Kukavicama kod Rogatice, oko 22.40 časova a teško je povrijeđena majka bebe koja je istog dana preminula u bolnici. Nakon nekoliko dana podlegla je i teško povrijeđena i M.Č. (17), koja je bila suvozač u drugom automobilu.

Povodom smrti troje sugrađana načelnik Rogatice Milorad Jagodić donio je odluku prema kojoj se ponedjeljak, 6. jun proglašava Danom žalosti na cijelom području opštine.

Tog dana će zastava pred zgradom Opštinske uprave biti spuštena na pola koplja. Na pola koplja će biti spuštene i zastave pred svim javnim preduzećima i ustanovama, svim organizacijama i društvima širom opštine, piše Glas Srpske.

Na dan žalosti, stoji u odluci načelnika opštine, na javnim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati niti na drugi način koristiti muzika u ugostiteljskim objektima.

Povezana vijest: Beba teško povrijeđena u udesu transportovana u Beograd

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se