18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Policajac lažirao svoju otmicu i pljačku

Policajac Miloš Grahovac iz Nevesinja, koji je prošlog mjeseca nestao i potom nakon nekoliko dana pronađen, slagao je policiji da je otet i da je nad njim počinjeno razbojništvo, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Trebinje, navodeći inicijale, saopštili su da ga terete za lažno prijavljivanje krivičnog djela.

– Protiv M.G. godine Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnesena je dopuna izvještaja o počinjenom krivičnom djelu lažno prijavljivanje krivičnog djela. Navedeno lice se sumnjiči da je dana 30. maja ove godine lažno prijavilo izvršenje krivičnih djela razbojništvo, protivpravno lišenje slobode i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija – navodi se u saopštenju policije.

Grahovac je nakon četiri dana potrage pronađen vezan pored puta, a kazao je istražiocima da su ga otele četiri nepoznate osobe koje su ga odvele u neku kuću  gdje su ga danima maltretirali, tukli i držali bez vode i hrane te mu oteli oko 3.000 KM.

Povezane vijesti: Policajac pronađen vezan za drvo, na tijelu nema modrica ; Policajac iz Nevesinja tvrdi da su ga danima maltretirala četiri otmičara

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se