5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Republici Srpskoj će za vikend biti sunčano i toplo vrijeme, dok se u ponedjeljak, 6. juna, očekuju kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra će biti pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme uz malu dnevnu oblačnost, dok poslije podne na istoku i u centralnom pojasu može biti kratkotrajnih pljuskova.

Minimalna temperatura vazduha biće od 15 do 22, a maksimalna od 30 do 36 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 5. juna, biće sunčano i vrlo toplo vrijeme uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost, od podneva nestabilno sa kratkotrajnim pljuskovima lokalnog karaktera.

Minimalna temperatura vazduha od 15 do 20, a maksimalna od 27 do 33 stepena Celzijusova.

U ponedjeljak, 6. juna ujutru će biti malo od umjereno oblačno, dok se tokom prijepodneva očekuje razvoj oblačnosti sa jugozapada koja donosi kišu i pljuskove praćene grmljavinom. Lokalno može biti i nepogoda.

Dnevna temperatura će biti malo niža nego prethodnih dana, pa će tako minimalna iznositi od 15 do 20 stepeni, a maksimalna od 25 na sjeverozapadu do 32 na jugu.

U utorak, 7. juna, ujutru će biti pretežno vedro uz malu oblačnost na jugozapadu, a tokom dana sunčano i prijatno toplo vrijeme uz postepeni porast oblačnosti sa zapada koji će donijeti povremeno pljuskove u planinskim predjelima i na jugu.

Minimalna temperatura vazduha biće od 15 do 21 stepen, a maksimalna od 25 do 30 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se