4.4 C
Zvornik
17. април 2024.

Podrinje iz Tršića zadržalo lidersku poziciju do kraja sezone

FK Podrinje iz Tršića fudbalsku sezonu iza nas završilo na liderskoj poziciji i tako se plasiralo u Drugu ligu Republike Srpske.

Iza njih je kako kažu teška i naporna sezona koju su završili na najbolji mogući način. Iako su prognoziranja okruženja na početku sezone bila drugačija, zahvaljujući radu, želji i zalaganju igrača, Podrinje je napravilo veliko iznenađenje i uspjeh za Tršić.

trener podrinja
Branislav Maksimović, trener FK Podrinje

Trener Branislav Maksimović istakao je da je jedan od glavnih razloga svega ovoga taj što su sjajnu atmosferu iz svlačionice uspjeli da prenesu na teren, po čemu su prepoznatljivi dugi niz godina. Onaj ko je igrao za Fk Podrinje Tršić zna o čemu Maksimović govori.

„Želio bih se zahvaliti našem predsjedniku kluba g-dinu Radivoju Aćimoviću za bezrezervnu podršku koju nam pruža sve ove godine i slobodno mogu reći da je najbolji predsjednik u istoriji našeg kluba, zatim mojim pomoćnicima Radu Aćimoviću i Milinku Laziću, kao i fantastičnim igračima koji su ispunjavali sve što sam od njih tražio i koji su bili jedna od najdisciplinovanijih ekipa u ligi sa samo 44 žuta kartona za čitavo prvenstvo, zbog čega sam posebno ponosan. Na kraju veliko hvala našim najvjernijim navijačima, čija podrška nije izostajala ni na gostujućim terenima. Nadam se da će u danima koji dolaze preovladati zdrav sportski razum da ne bude bezrazložnog reorganizovanja liga na način kako se posljednjih dana pominje u medijima i koji ne odgovara većini klubova, pa da FK Podrinje Tršić po treći put u svojoj istoriji zaigra u Drugoj ligi Republike Srpske“ – rekao je Makimović za Zvornik Danas.

podrinje

Osim toga, statistika koja je dostojna isticanja je i da su za 28 kola osvojili 66 bodova, najbolji strijelac bio je Bojan Stevanovic sa 28 golova, zatim Gligor Aćimovic sa 21, Dejan Dafunic 16 golova.

Ekipa Podrinja postigla je ukupno 81 gol.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se