-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Lišeno slobode lice koje je udarilo pješaka i napustilo lice mjesta

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.06.2022. godine oko 01,55 časova, lišili su slobode lice inicijala DŽ.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi“.
Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 09.06.2022. godine tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo lice mjesta.
O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Kako nezvanično saznajemo riječ je o odbornici DF-a u Srebrenici koja je udarila je dijete u Bratuncu koje se vraćalo sa mature, teško ga povrijedila i pobjegla.

Odbornica DF-a u Skupštini opštine Srebrenica, Dželaludina Nukić postala je poznata široj javnosti nakon što je uputila pismo Kristijanu Šmitu.

U svom pisanjima je insistirala na uvođenju raznih moralnih vertikala kojim bi se pozitivno diskriminisali što povratnici u Srebrenici, što povratnici u cijelokupnoj Srpskoj.

Te moralne vertikale su očigledno bile isključene u trenutku ove saobraćajne nezgode, jer kako drugačije objasniti bježanje sa lica nesreće nekoga ko je direktan narodni predastavnik.

Nesreće, a posebno one u saobraćaju se mogu desiti ama baš svakome, bježanje sa lica mjesta, ipak rijetkima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se