12 C
Zvornik
25. април 2024.

Brojne ponude za posao maturantima iz Tehničkog školskog centra

Jedno od najvažnijih pitanja za svakog svršenog srednjoškolca i njegove roditelje je da li nastaviti školovanje ili se ipak odlučiti za pronalaženje posla u konkretnoj struci.

Odgovori na ovo pitanje svakako nisu univerzalni i najčešće zavise od afiniteta učenika i trenutne situacije, kako porodične, tako i društvene i da li je moguće pronaći odgovarajući posao u tom momentu.

Obrazovni profili u Tehničkom školskom centru Zvornik omogućavaju učenicima da bez ikakvih problema mogu da odaberu i jednu i drugu opciju. Veliki je broj primjera učenika koji su postali vrhunski studenti, kao i momaka i devojaka koji su odmah po završetku mature krenuli sa radom u struci. To je i podstaklo veći broj kompanija iz okruženja da ih kontaktiraju sa ponudama za zapošljavanje maturanata i bivših učenika.

Dobro je poznato da godinama učenici TŠC -a praktičnu nastavu izvode u renomiranim kompanijama poput Alumine, Zvornik puteva, Euro Petrola, Metalmonta, Metalnog i drugih. Značajan broj učenika su odmah po sticanju diplome potpisali ugovor sa nekim od pomenutih poslodavaca.

Pored kompanija koje smo već spomenuli, na adresu škole stiglo je još nekoliko poziva renomiranih firmi koje su poželjele da se učenici TŠC-a upoznaju sa njihovim ponudama za posao.

MINTH Loznica

Kompanija koja se bavi proizvodnjom spoljašnjih auto dijeelova za automobile koje isporučuje mnogih svjetskim proizvođačima. Kupci MINTHa zajedno čine 80% ukupnog globalnog učešća na tržištu automobila. Na linku ispod je prezentacija, koju su ljudi iz ove kompanije prosledili školi, nalaze se osnovni podaci i otvorene pozicije za posao i kako može da se konkuriše.

https://drive.google.com/file/d/1bUnGAv-GXc0Wgu3Fer4DT2DNfz71Iwwi/view

Termoelektro d.o.o. Brčko

Termoelektro je specijalizovano preduzeće za: izgradnju, remont, rekonstrukciju, revitalizaciju i održavanje termoenergetskih, industrijskih i drugih postrojenja, kao i izradu i montažu nestandardne opreme i konstrukcija. Termoelektro pruža kompletnu i kvalitetnu uslugu od inženjeringa i izrade projekata do organizacije na samom gradilištu po principu „ključ u ruke“. Prezentaciju kompanije možete da pogledate klikom na link ispod.

https://drive.google.com/file/d/14ptCMvXX0JFrXGrhSlWCXwn9pL0V3LWd/view

NATURA TRADE d.o.o. Loznica

Kompanija sa sedištem u Loznici koja se bavi kreiranjem i proizvodnjom linija pakovanja koja zadovoljavaju najviše standarde i najzahtjevnije potrebe korisnika. NJihov brend je prepoznatljiv u proizvodnji kesa za farmaciju i šećer, papirnih kesa sa unutrašnjom i upredenom ručkom, papirnih čaša i kartonskih kutija.

Svi koji su zainteresovani za posao u ovoj perspektivnoj kompaniji mogu da se prijave na email adrese office@naturatrade.rs i naturaloznica@gmail.com ili da popune konkursnu prijavu https://www.naturatrade.rs/karijera/

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se