-5.6 C
Zvornik
06. фебруара 2023.

Karavan RTRS-a uskoro u Zvorniku

Povodom 30 godina Javnog servisa, Radio-televizije Republike Srpske, simbolično realizuje se 30 emisija iz opština i gradova Srpske, ali i Brčko distrikta, te Novog Sada i Beograda. Prva emisija Karavan počinje 18. juna od 16 časova, a onda svakog vikenda i to do posljednje nedjelje u septembru.

U junu mjesecu obilaze se gradovi Semberije i Sarajevsko – romanijske regije.
Troipočasovnim emisijama predstavićemo jezgro lokalnih zajednica, turizam, kulturno-istorijske znamenitosti, iće i piće…

Juli mjesec je rezervisan za Krajinu i Hercegovinu a govoriće i o talentovanim pojedincima, te čestitim domaćinima, uspješnim privrednicma, poljoprivrednicima, ljudima sa neobičnim zanimanjima, sportistima, kulturno-umjetničkim društvima, pjevačkim grupama…

U avgustu se karavan ponovo vraća u Semberiju i Hercegovinu a idemo i kroz Potkozarje gdje ćemo predstaviti tradiciju, igru, pjesmu.
U svakoj emisiji će biti i pjevački gost iznenađenja.

Krajina, Majevica, Semberija, Potkozarje, Posavina, Hercegovina, te sarajevsko-romanijski kraj pokazaće svoje specifičnosti uz težnju da nam je Republika Srpska najvažnija, posebno sada kada slavi 30 godina postojanja.

Emisije se realizuju sa trgova, a govori se o gradovima domaćinima, turizmu, kulturno-istorijskim znamenitostima…

Kroz troipočasovni program vode vas Verica Kalaba i Srđan Radanović, uz pomoć naših kolega iz IT centara, a u ulozi domaćina u svome kraju ste upravo vi, dragi naši gledaoci.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se