18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Zvornik u narednoj sedmici proslavlja 612. rođendan

Ove godine Grad Zvornik slavi 612. rođendan i tim povodom će biti organizovan niz manifestacija.

U ponedeljak, 16. maja sa početkom u 12:00 časova u prostorijama Turističke organizacije grada Zvornika biće proglašeni pobjednici konkursa „Zašto posjetiti Zvornik“, a SŠC „Petar Kočić“ promovisaće zdravu hranu na platou ispred Kasine. U 19:00 časova u Domu omladine pozorište Maslačak odigraće predstavu „Čarobni ormar“.

U utorak, 17. maja u Domu omladine Prvo zvorničko pjevačko društvo „Izvornik“ održaće koncert. U jutarnjim satima, u srijedu, 18. maja, mališani dječijeg vrtića „Naša radost“ crtaće svom gradu, a uveče na platou ispred Kasine KUD „Sveti Sava“ svojim nastupom će čestitati Dan grada.

Prijemi kod gradonačelnika, ulična trka i koncert dječjeg hora Doma omladine „Zvončići“, malog i srednjeg hora OMŠ „Vojin Komadina“ biće organizovani u četvrtak, 19. maja.

Svečana akademija biće održana u 13:00 časova u Domu omladine u petak, 20. maja, a prije toga na Centralnom gradskom spomeniku biće položeni vijenci za sve oni koji su svoj život dali za grad Zvornik. U večernjim satima Srednjoškolski centar „Petar Kočić“ predstaviće Monografiju povodom 100 godina srednjeg obrazovanja u Zvorniku.

U subotu, 21. maja u Domu omladine biće prikazani film i crtani film, a Dušan Sekulić održaće koncert na harmonici. Za sve događaje Grad Zvornik je obezbijedio besplatne karte.

Obilježavanje Dana grada 2022. godine završava se u nedelju, 22. maja u holu OMŠ „Vojin Komadina“ gdje će se održati tradicionalni „Zgitar fest“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se