8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

Pronađena droga u automobilu u toku redovne akcije

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela (u Milićima i dva u Zvorniku), tri narušavanja javnog reda i mira (u Srebrenici, Šekovićima i Bratuncu) i dvije saobraćajne nezgode (u Zvorniku i Bratuncu).

  • Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su dana 24.05.2022. godine oko 19,25 časova, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj pregledom putničkog motornog vozila marke „Škoda octavia“, kojim je upravljalo lice D.S. iz Zvornika pronašli 3 pvc kesice u kojim se nalazi bijeli prah koji asocira na opojnu drogu. Prilikom kontrole i regulisanja saobraćaja po akciji „Alkohol“, policijski službenici PS za BS Zvornik su ustanovili da lice D.S. upravlja navedenim vozilom pod dejstvom alkohola u količini od 1,27 g/kg, nakon čega je izvršen pregled unutrašnjosti putničkog vozila kojim je upravljalo lice D.S. Dalji rad po navedenom događaju su preuzeli inspektori Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Zvornik. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji iz nadležnosti i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama“.
  • Na magistralnom putu Bratunac – Milići, u mjestu Konjević Polje se dana 24.05.2022. godine oko 08,45 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Reno clio“ i putničko vozilo marke „Opel corsa“. Putničkim vozilom marke „Reno clio“ je upravljalo lice P.C. iz Brčkog, a putničkm vozilom marke „Opel corsa“ je upravljalo lice R.Đ. iz Bratunca. U saobraćajnoj nezgodi je nastupila materijalna šteta na oba vozila, a lice P.C. je zadobilo tjelesne povrede zbog kojih je vozilom Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima prevezeno u istu, a dalje upućeno u JZU Bolnica Zvornik. Policijski službenici PS Bratunac će protiv lica R.Đ. iz Bratunca nadležnom Sudu podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se