5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Otvoren renovirani objekat „Pošte Srpske“ u Vlasenici

Renovirani objekat „Pošte Srpske“ otvoren je danas u Vlasenici, a rekonstrukcije će biti nastavljene i u drugim lokalnim zajednicama, izjavio je danas Srni direktor Miladin Radović.

Radović je naveo da su „Pošte Srpske“ u Vlasenici izvršile kompletnu rekonstrukciju i adaptaciju objekta pošte i iz vlastitih sredstava izdvojile oko 95.000 KM.

On je rekao da je urađena kompletna unutrašnja rekonstrukcija šalter sale, gdje će biti omogućeni mnogo bolji i kvalitetniji uslovi i za pružanje usluga stanovnicima i za rad zaposlenih.

Pošte Srpske kao društveno javno odgovorno preduzeće trudiće se da u svim lokalnim zajednicama širom Srpske izvrši rekonstrukciju ovakvih objekata“, naglasio je Radović.

On je zahvalio Vladi Republike Srpske i načelniku opštine Vlasenica Miroslav Kraljeviću i drugima koji su učestvovali u ovom projektu.

Načelnik Kraljević je rekao da je bilo neophodno da se izvrši adaptacija objekta pošte, te napomenuo da je ova opština u posljednjih nekoliko godina izvršila veliki broj sanacija, rekonstrukcija i izgradnje novih objekata.

„Vlasenica na ovom istočnom prostoru čini sve da uđe u red razvijenih opština“, istakao je Kraljević.

On je dodao da u narednih desetak, petnaestak dana počinje izgradnja Ski centra „Igrišta“, velika investicija Vlade Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se