9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Deveti međunarodni festival dečijeg pozorišta „Zvono“ u Zvorniku

U organizaciji Zvorničkog dramskog pozorišta, u Domu omladine u Zvorniku od 11.do 13.maja  biće održan deveti međunarodni festival dečjeg pozorišta „Zvono”.

Festival će svečano biti otvoren sutra od 13:00 časova nastupom Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“ i predstavom „Mala princeza“ Studija „BIS“ iz Beograda. Nakon toga od 17:00 časova  Omladinsko pozorište „Morava teatar“ iz Čačka odigraće predstavu  „Crvenkapa“.

Drugog dana festivala u 12:00 časova Zvorničko dramsko pozorište pripremilo je predstavu „Mačak i čizmama“, a od  16:00 časova  predstavu „Nada“ odigraće dobojsko „Pozorištance“ i „Pozorište mladih“ SPKD „Prosvjeta.

U petak, predstavu   „Magareće godine“ odigraće članovi  dramskog studija „Maslačak“ iz Bijeljine, a predstavu „Hvala Vuku za azbuku“ AP „Branislav Nušić“ iz Šida. Na kraju festivala  najboljim  učesnicima biće uručene  prigodne nagrade.

Pokrovitelji festivala su Grad Zvornik, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se