9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Battle for belt konferencija za novinare: Drobnjak spreman za evropsku titulu (foto)

ZVORNIK – U Zvornku će se 3. juna održati peti po redu kik boks turnir pod nazivom Arena Fight Night 5 – Battle for Belt.

Prethodna četri turnira su bila održana u Srbiji i Crnoj Gori, a sada po prvi put i na teritoriji Bosne i Hercegovine. 

Tim povodom danas je u Zvorniku održana promocija predstojećeg projekta.

Turnir će biti pod pokroviteljstvom Grada Zvornik i Ministarstva porodice omladine i sporta, a uz medijsko partnerstvo Arene Channel Group.

U okviru projekta biće održano 7 kvalitetnih uvodnih borbi, dok će meč večeri biti borba za pojas Evropskog WAKO Pro šampiona, kategorija 81,400, disciplina low kick, 5 x 3 minuta, u kojoj će se sastati domaći takmičar Nikola Drobnjak i Dimitar Gjorgjiev iz Makedonije.

Direktor turnira AFN i supervizor ovog meča Srđan Bugarčić je istakao da očekuje kvalitetan program, kao i na prethodna 4 turnira, i najavio je za ovu godinu još 3 turnira iz serije AFN: krajem jula Ohrid – Makedonija, početkom oktobra Beograd – Srbija, i novembar Maribor – Slovenija.

Organizator turnira Ognjen Pavlovic ispred ABS (Akademije borilačkih sportova) je istakao da su preuzete sve organizacione aktivnosti, kako bi bio opravdan renome turnira AFN. Zahvalili su se Areni Channel Group i direktoru Nebojši Žugiću, kao i sportskom direktoru AFN Srđanu Bugarčiću na ukazanom poverenju.

Pavlović je istakao veliku zahvalnost Gradu Zvornik i Ministarstvu porodice omladine i sporta kao pokroviteljima manifestacije, kao i sponzorima: Lein d.o.o , Gradex d.o.o., Keso- promet d.o.o.,Keso – gradnja d.o.o., Domax, Sport cafe, Enikon gradnja d.o.o., Alumina d.o.o., Genex d.o.o., Vivia d.o.o., Jokic invest d.o.o. ,  Z marketi d.o.o. i MD čisto i uredno.

Pretedent na Evropski tron Nikola Drobnjak je istakao da je zadovoljan dosadašnjim pripremama i da se nada da će 3. juna pojas Evropskog šampiona biti u njegovom vlasništvu.

„Ovo će biti treći susret mene i Dmitrova, a dosadašnji rezultat je 1:!, nadam se da ću uz pomoć domaće publike ovaj put ja biti u prednosti“, naglasio je Drobnjak.

Zvanično mjerenje zakazano je za 2. jun, a početak turnira je predviđen 3. juna 2022. godine sa početkom u 20 časova u RSC Zvornik, i uz direktan TV prenos na Areni Fight.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se