8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

U protekla 24 časa evidentirano 6 krivičnih djela i 3 saobraćajne nezgode

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je šest krivičnih djela (4 u Zvorniku, 1 u Vlasenici i 1 u Osmacima), tri saobraćajne nezgode (u Bratuncu, Osmacima i u Zvorniku).

U ulici Svetog Save u Bratuncu se dana 26.04.2022. godine oko 12,50 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Reno – clio“ kojim je upravljalo lice M.H. iz Tuzle i vozač bicikla V.Š. iz Bratunca. Na ukazivanje ljekarske pomoći se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Bratunac javilo lice V.Š. iz Bratunca, gdje mu je tom prilikom dežurni doktor konstatovao lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Pu Zvornik.

Policijski službenici PS Bratunac su utvrdili da je uzrok saobraćajne nezgode nepropisna vožnja bicikla i protiv vozača V.Š. će podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se